Saker som händer mig V.

För tre veckor sedan felanmälde jag en sak hos HSB. När det hade gått en och en halv vecka utan vare sig kontakt eller åtgärd så ringde jag upp dem igen och frågade vad som händer med mitt ärende. Jag fick svaret att det inte hade hänt något eftersom namnet på felanmälan och namnet på lägenheten inte korresponderar.

Jag vet inte hur ni gör men jag sätter alltid en ära i att säga rätt namn när jag presenterar mig. Jag har haft det så pass länge så att det sitter i ryggmärgen. Nu hävdar HSB att Roger Hellqvist (eller Hellquist, jag har ingen aning eftersom jag inte vet vem han är eller hur han är inblandad) har felanmält men eftersom jag är skriven på adressen så kan de inte göra något. Det kan till saken fogas att den jag köpte lägenheten av absolut inte heter Roger. Det var en Carltyp med slug uppsyn och rika föräldrar.

Jag undrar naturligtvis om vi kan avskriva ärendet med den av dimmor omhöljde Roger och istället starta ett nytt ärende i mitt namn. Svaret jag får är att det är endast Roger som kan avsluta det andra ärendet. I nästa vecka ska jag gå till HSB:s kontor på Knut den stores torg med ett tummat exemplar av Moment 22. Jag ska ge den till Ann-Louise och jag tänker inte godta att det inte jobbar någon Ann-Louise där. Jag ska återvända varje dag till saken är löst.

Annons

 1. Anonym

  Det känns spännande, på ett Kafka-liknande sätt. Om du någon dag vaknar upp och känner dig som en skalbagge så vet du åtminstone varför.

  Gilla

 2. ragtime

  Detta är ju sådant man längtar efter, man kan få ut all sin frustration på ett tacksamt objekt. Försök inte bli av med detta, vårda det och se till att suga på den i minst ett år. Du kan skapa ditt egna universum av personer på HSB, insändare i tidningen (under namnet Roger), chatforum, en helt ny blogg. Möjligheterna är oändliga

  Gilla

 3. Anonym

  Skapa någon lokal folkrörelse? Kanske av typen "Stoppa Rogers och HSB:s fiffel". Man kan hitta på fanstasisiffror på hur Roger har skott sig på medlemmarnas bekostnad och hur Monica på HSB håller honom om ryggen.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s