Legitim fråga.

Dennis Pennis, eller Paul Kaye som han egentligen heter, var populär när jag var ung. Han var en människovariant av Triumph – The Insult Comic Dog och härjade med kändisar som Jean-Claude Van Damme, Kevin Costner och Sharon Stone för att nämna några.

Med anledning av att Rosa Pantern II hade premiär i USA den 6 februari så får dessa 14 sekunder anses vara en nödvändighet. Det är en fråga som Dennis Pennis ställde redan 1995 och den är lika giltig idag:

Watch more SpikedHumor videos on AOL Video

Annons

 1. Christian Resebo

  Jamen, nu får jag nog försvara dina stackars hackkycklingar igen. En snabb genomgång av Steves karriär visar på en hel del snedsteg (kanske några för många), men att han har komiken i sig kan ju både hans SNL-insatser, ståupp och en del böcker vittna om. Det är lite som Robert Duvall som horar i actionthrillers och liknande för att ha råd att genomföra riktiga projekt som t.ex. The Apostle.

  Gilla

 2. JET

  Triumph – The Insult Comic Dog, inget annat.

  Det roliga – eller nåt – är ju att Paul Kaye har gått och blivit astrist själv med nån sorts sopig kontorssitcom.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s