Comedy central.

Fan ta dem.

Fan ta dem som är medverkande på Comedy central.

Det verkar bli ett stort hållabalou nu när vi får en kanal till ,särskilt eftersom det blir en kanal som uteslutande sysslar med komik. Visst, jag fnissar när Jimmy Kimmel bråkar med Flavas tjejer på roasten men det får fan vara nog.

Det får vara nog när de anger världens 100 bästa ståuppkomiker i fallande skala och säger att Eddie Izzard ligger bakom Adam Sandler. Ungarna kommer ju att bli påverkade av det här tramset. Damon Wayans ligger före Izzard på listan. Tim Allen (Tim The Toolman Taylor med Pamela Anderson) ligger före Izzard.

Alla hjärndöda, fantasilösa, historielösa, kvickhetslösa, bildningslösa och framförallt amerikanska "komiker" ligger före Izzard. Bra jobbat. Jag väntar med spänning på det nästa mästerverket från CC.

Fuck ‘em.

Annons

 1. Teaflax

  Fast Eddie har aldrig varit särskilt stor i USA, och han slog igenom ganska precis när han började bli sämre. Så det är inte särsklit konstigt alls.

  Att som engelsk komiker ens komma med på listan är imponerande, för nog är t.ex. Dara O'Briain, Ross Noble och Jimmy Carr bättre än 90% av dem som är med på listan, men de skulle inte ens komma med på en topp-200-lista gjord i USA.

  Gilla

 2. Louise

  När jag hade Canal + för ett par år sen sände de en comedy Central-produktion som hette the Today show, tror jag. Satirisk nyhetsshop som drev med allt och alla. Den var riktigt, riktigt bra.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s