Ommöblering.

Jag är väldigt, väldigt trött på bloggen. Inte på att skriva, lugna ner er, utan på design och form. Helst av allt vill jag byta över till WordPress eller något motsvarande men ett av mina karaktärsfel är att jag tröttnar snabbt om jag inte förstår något omedelbart. WordPress är för avancerat och jag vill också flytta över alla gamla inlägg. Jag har ingen aning om hur det ska göras.

Jag har fuskat lite med tumblr men det gick inte heller så smidigt som jag hade önskat. Därför befinner jag mig nu i limbo. Det finns en stark vilja till förändring men ett lika starkt motstånd i och med oförmågan att ändra. Så smular kakan.

Annons

  1. Simon

    Om du har en RSS-feed med alla dina inlägg kan du importera den till WordPress, väldigt smidigt. Kan dock bli lite problem med bilder och kommentarer följer inte med alls.

    Gilla

  2. Marthina

    Men hjärtat! Så svår är inte wordpress, och dessutom lär man sig nytt efter hand. Inse vilka fantastiska statistikfunktioner som finns bara några knapptyrck bort! Welcome over to the dark side, we have cookies!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s