Omröstning på Sydsvenskan – Rock n’ rouuull.

Jag har tillkämpat mig ett visst mått av lokalpatriotism och följer därför med spänning vad som händer i Öresundsregionen. Det hetaste just nu är Sydsvenskans omröstning om det bästa klippet om Malmö. En av journalisterna bakom omröstningen är Andreas Ekström (som jag länge har länkat till här på bloggen). Han bad om tips på roliga, intressanta klipp om Malmö och jag skickade givetvis in min gamla favorit – mannen med Grand Funk Railroad, The Flying Burrito Brothers, The Kinks, Small Faces, Beatles, rock n’ roll, bodybuilding etc.

Klicka gärna på länken till mitt inlägg för att läsa om bakgrundshistorien. Därefter tar ni er till Sydsvenskan och röstar. Rösta då rätt också. Tänk inte mer än nödvändigt på att snubben är från Stockholm och att det skulle reta Malmöborna till vansinnne om hans insats bidrar till att just det klippet vinner.

Det ska också nämnas att mannen blev uppspårad av Kobra (C, det är ett kulturprogram på SVT) som ville att han skulle medverka. Han avböjde men hade inte något emot att man visade klippet. Jag vet inte om så har skett.

Det är förresten Bakslag (som det också länkas till här i länklistan) som står som producent bakom hela filmen som man gör extramaterial till. Grabbarna är i Malmö för att intervjua filmmusikens kompositör och det är där det gyllene ögonblicket har sin början.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s