Välsignelse.

Bevare alla 30- och 40-talister som inte lösenordsskyddar sina trådlösa nätverk! Ni är hjältar, var och en av er.

Nu visar det sig alltså att jag har tillgång till trådlösa nätverk men julledigheten har gjort att jag har tappat geist och gnista. Jag tjuväter skinka och läser dåliga böcker, det skapar inte någon vidare inspiration. Därför misstänker jag att det fortfarande är den 29 december som gäller.

I övrigt vill jag rikta en innerlig gratulation till Peter Englund som nu tar över som den oövervinnerlige, förlåt ständige sekreteraren i Svenska Akademien. Jag tror (och det är också min förhoppning) att Peter kommer att fortsätta i den riktning som Horace har färdats i, att göra Akademien mer tillgänglig men absolut inte folklig (i ordets värsta bemärkelse).

Så där ja, god jul! Igen.

Annons

En kommentar

  1. starke Arvid

    Förstår inte Svenska Akademien hur de urvattnar ordet "ständig" genom att låta det ha betydelsen "ett litet tag"?

    Jag lägger skulden på Hor-as.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s