Neeeeeeeeeeej!

Nu har Playstation Home lanserats. Det är bara ett av många små steg närmre Skynet och snart ligger vi alla på slagfält medan robotar och cyborger kliver på det som en gång var våra bräckliga kroppar.

Läs mer om olyckan här, här, här, här och här.

Betänk också att Cyberdyne Systems finns på riktigt. Jag vågar inte googla Skynet eftersom det kanske hjälper processen för systemet att nå sapiens. För ett är säkert, vad än Connors hittar på så kommer det alltid att börja med Skynet och att systemet blir självmedvetet. I en värld där varje Playstation är sammankopplad så lär det inte dröja länge till.

Jag är inte paranoid, jag är uppmärksam.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s