Hattrick.

Rubriken är en krystad ordvits som har med trollkarlar att göra, nog om det men behåll hatet i minnet ett tag.

I februari skrev jag en ganska lång (underdrift) sågning (underdrift) av Steven Seagal. Jag håller nu på att bygga upp ett liknande hat mot Navy CIS, en TV-serie som jag tycker tillhör de mest utmanande just nu.

Inte utmanande på det sättet att den kräver spänst och koncentration av sin åskådare utanför att den är så extremt korkad. Jag levde i tron att det var oacceptabelt att följa den men jag hade fel. Själv slappnade jag av och tänkte att den nog skulle självdö, jag trodde inte att jag skulle behöva slåss en gång till men varje gång jag försöker dra mig ur så blir jag indragen igen.

NY Times rapporterade i slutet av november att Navy CIS nu är CBS största tittarsuccé och att 18 miljoner amerikaner följer serien varje vecka. 18 miljoner amerikaner följer en serie vars titel i början var Navy NCIS. Alltså Navy Naval Criminal Investigation Service. Det är en bra utgångspunkt för illviljan.

Jag påstår inte att NCIS är det dummaste där ute, det tror jag faktiskt att Älskade dumburk har hittat men jag tillåter inte att program av den här sorten blir succéer. Inte på min rond, jag ber att få återkomma med hysteriska påståenden och överdrivna antaganden om spektaklet inom en snar framtid. Håll ut.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s