Presentation.

Nästa gång jag ger mig i sampråk med okända, potentiella äktenskapskandidater (eller äktenskapsbryterskor) ska jag pröva en sak.

Jag ska presentera mitt sällskap enligt följande: "Det här är Christian Svenssson, om du känner igen honom så beror det på att hans farfar uppfann engångsgrillen, vidare har vi Johan Enhörning från banken med samma namn , där har vi Emil som är släkting till Erik Gustafsson, ja det stämmer – DEN Erik Gustafsson och själv är jag arvtagare till Snaskefarförmögenheten".

Vi får se vart det slutar.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s