Polynäs.

Nu blir det snokskryt.

Majoren Kovalev vaknar en dag utan sin näsa, en barberare hittar en näsa i sin frukost. Så börjar Nikolaj Gogols Näsan och så fortsätter den så. Kovalev är en högfärdig man, full av de brister som oftast hittas hos den som anser sig vara bättre än sin nästa. Marginell likhet med undertecknad alltså.

Min snok finns nu också på ett annat ställe, den som är intresserad av hur den ser ut kan bege sig till Akademiska Föreningen i Lund och fråga efter Snaskefar. Den varianten är dock i gipsform. Originalet sitter där den ska, ständigt beredd att läggas i blöt eller sättas i luften.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s