Spotified.

Nu har jag äntligen Spotify, jag var otroligt missnöjd med att jag inte var inbjuden. Det tog mig hårt. Efter lite allmänt gnäll på facebook så kom det en inbjudan. Jag kan redan nu säga till alla er som gjorde er lustiga över att jag inte hade de rätta kontakterna att jag minsann känner grundarna till Spotify, eller åtminstone i andra led visade det sig. Entreprenörs-Fricke ställde upp och hookade upp mig.

Nu sitter jag och streamar samtidigt som jag begrundar min upphöjda maktposition. Jag har ju en inbjudan själv att förfoga över. Vem ska få den? Vem förtjänar den? Vem kommer att streama rätt musik? Vem kommer att uppskatta mig för det? Vem kommer att lägga upp de rätta spellistorna?

Var nu lugna barn, det är redan bestämt vem som ska få inbjudan. Och det finns en tanke. En tanke om en kedja så att alla blir inkluderade. Inbjudan är villkorad så att den kommer hela umgänget till gagn. Mindmap och Exceldokument är upprättade.

Angående själva Spotify, mjeh… I ain’t impressed. Förmodligen var det själva tanken på att jag inte hade det som andra hade som gjorde mig vansinnig. Ungefär som mina gamla skridskor som ligger i mitt före detta lantställe.

Annons

  1. ragtime

    oavsett borde det bli jag. Min smak är klanderfri, ja helt perfekt. Det låter ju onekligen som att det behövs för att ordna upp saker.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s