Have you ever noticed…

Rubriken ska naturligtvis anspela på Seinfeld – för att alla ska känna igen sig. Detta är en inkluderande blogg.

Jag fick ett brev igår från bostadsrättsföreningens styrelse, informationsspäckat och trevligt. Brevet var en uppföljning av ett tidigare utskick, styrelsen hade varnat för de ökade energikostnaderna och bad medlemmarna att hjälpa till med att spara på kostnaderna. Handfasta exempel gavs på hur man kunde göra just detta. Hjälpte man inte till så kanske avgifterna skulle stiga.

Nu meddelade man att trots att alla hade varit jätteduktiga så höjdes ändå avgiften med 3%. Det har jag verkligen inga problem med – det är rätt åt oss.

Min reflektion handlade istället om sådana här brev, jag undrar om någon därute har varit med om en annan sorts brev? Den sorten som säger "Bra jobbat av er alla! Avgifterna kommer att ligga kvar på samma nivå eller sänkas något!". Jag har aldrig hört talas om det. Finns det någon där ute?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s