Uppe med nubben.

Vi satt på Grand och diskuterade fenomenet After Work, plötsligt ska varenda grånisse släppa på slipsen, äta tapas och dricka rödtjut med människor som de egentligen inte gillar. Det är helt omöjligt att få en vettig plats, man kan inte träffa en kompis för att spontant gå och ta en drink utan att mötas av horder som armbågar sig fram till salamirullar och kycklingklubbor.

Christian tycker att det hela är folkligt och med det menar han dåligt. Han föreslog att man kanske kunde tunna ut leden genom att tvinga hälften av människorna att istället gå på Pre Work. Det skulle innebära att man träffades cirka 05.30 och tvingade i sig några glas vin och ostkuber innan man gick till jobbet. Man kan gissa att arbetet skulle vara roligt fram till elvasnåret, sen ser man nog lite gäspningar.

Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

 1. starke Arvid

  Om Christian tror att "pre" är motsatsen till "after" har han uppenbarligen skolkat från sina såväl engelska- som latinlektioner. Möjligen för att han fördrev sin gymnasietid med att dricka folköl, vad vet jag?

  Gilla

 2. Jon

  Varför är det ingen förräns först nu som har tänkt till för oss stackars nattarbetare. Det är på intet sätt "PK" att ta sig en afterwork efter just jobbet. Följande händelse har utspelat sig i verkligheten. – Tidig sommarmorgon: Grannen går förbi uteplatsen på väg till jobbet "va faan sitter du och super på morgonen!!?" varpå jag tittar upp från morgon/kvällstidningen, smuttar förnöjt på min single malt "närå inte alls, jag bara afterworkar"

  En annan sak som ställer till det är just det att i Sverige är det inte tillåtet att som krögare hålla öppet för afterwork kl. 07.00. Jag finner det är lite mer än måttligt diskriminerande mot oss "nattugglor"

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s