Vad jag vill göra.

Vad jag vill göra och vad jag bör göra är nästan alltid två olika saker. Just nu vill jag skriva ner en blogg jag har läst, jag känner för att ta något vackert och förstöra det som Tyler Durden säger i Fight Club.

Problemet är att jag inte hittar någon ingång. Det handlar om en människa med ett fruktansvärt gott självförtroende som på sin blogg beskriver hur jobbigt det är att vara ung och lovande. Hon har lyckats tidigt i livet och gör något som hon är bra på. Det gör inte hennes bonniga barndomsbekanta, enligt hennes blogg.

Varje rad jag läser trycker hårdare på irritationsknölen, den vill brista. Jag vill kommentera.

Men jag låter bli, det här är ingen tävling. Och hade det varit en tävling så är det en som jag inte kan vinna. Eller ens vill vinna. Whoho! Jag fick dig att må dåligt, klang- och jubeltid! Det ska inte fungera så va?

Därför låter vi bli, blog and let blog.

Annons

  1. Marie

    Fast problemet med ett sant haer inlaegg aer att nu sitter vi alla andra bloggare (eller kanske bara de paranoida?) och taenker…kan det vara mig han menar? Nej, men jag aer vael inte sjaelvupptagen? Eller, jo ja kanske lite. Oj Oj, kanske maste jag skriva mer om hur misslyckad jag aer…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s