I was born by the river.

Jag såg Barack Obamas segertal, när han under långa kringelikrokar citerade Sam Cooke så tänkte jag att det hade blivit sentimental overload om Obamas tal hade varit till tonerna av just A Change Is Gonna Come.

Så det jag gjorde var att leta upp talet på Youtube och sedan köra Sams låt på Winamp på låg volym. Det kändes som om jag regisserade ett avsnitt av West Wing. Sen började jag nästan lipa så jag bytte video till den här:

http://www.youtube.com/watch?v=nokTjEdaUGg

Då blev det lite mer rajtantajtan, hon är SNYGG! Snygg, snygg, snygg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s