Det tänder du på va?

En gång var förresten Tosing och jag  på en maskerad. Jag hade i vanlig ordning på mig en lösnäsa, det är så spexig jag orkar vara. Av någon för mig okänd anledning så avskyr jag att klä ut mig. Tosing fungerar precis tvärtom. Han älskar det. Å andra sidan kan han allt om orcher också.

Den aktuella maskeraden gick Tosing i vampyrutstyrsel. Han tar sådant väldigt seriöst och han hade därför limmat fast sina specialbeställda huggtänder med någon form av supernagellim. Det satt som sten. Det satt som betong. Två dagar efteråt hade de fortfarande inte lossnat. Han läspade när han talade och han bet sig i tungan när han käkade mackor. Som om inte det var illa nog så skulle han på intervju angående en tjänst på måndagen, på morgonen hade de fortfarande inte lossnat. Han sjukanmälde sig.

Jag vet inte riktigt vad han gjorde med sin lediga dag men jag gissar att han låg under sitt täcke och låtsades att det var en kista.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s