Glojärn.

En kropp i förfall, det är vad det är. Nu lägger vi synfel till listan med lyten. Fast glasögonen kommer att bli fett med tuffa.

 1. Sandra!

  Hej!

  Jag har några jättebra tips till dig! 5 sidor där man på ett enkelt sätt samlar poäng och får pengar eller presentkort helt gratis. Självklart får du fler poäng om du registrerar dig genom mina länkar.

  Nummer 1. GRATIS KLÄDER

  Här samlar du lätt ihop poäng som du sedan byter mot presentkort från H&M eller Gina Tricot. Det är verkligen en lönsam sida! Jag har redan fått ihop 650 kr i presentkort.

  http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=803

  Nummer 2 :PENGAR GRATIS

  Denna sidan är mina andra favorit. Hur smidigt och lätt som helst att samla ihop poäng som man sedan byter mot riktiga pengar. Du får dina pengar insatta på ditt konto eller i ett brev på posten. Man kan väldigt snabbt komma upp i höga summor! Jag har redan fått ihop över 400 kr!

  http://pengargratis.se/?r=1332

  Nummer 3: GRATISBIO

  På denna sida kan man komma upp i höga summor fort. Man kan få presentkort på 300, 500 eller 700 kr, och man får poäng på en mångd olika sätt.Registrerar du dig via denna länken får du dessutom 25 extra poäng.

  http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=21852

  Nummer 4: GRATISGEN

  Den här värvar man andra, men det är väldigt lätt att få ihop poäng. ( Man behöver endast 1 poäng+ 7 värvade för att få sin första pryl ) Med 1 poäng menas att man måste på 1 poäng innan man kan värva medlemmar. Mitt förslag till dig är att hyra film från LOVEfilm GRATIS i 1 månad. Efter en månaden kan du avsluta ditt medlemskap och det kostar dig inget. Om du gör detta har du fått ihop din poäng och kan värva dina 7 vänner. Denna sidan är en av mina favoriter för det går så fort att få sina saker. Själv har jag fått 25 lotter och sex and the cityskolådan.

  http://www.gratisgen.se/?ref=67998

  Nummer 5: GRATISMAKEUP

  Detta är på samma sätt som gratiskläder men istället får man presentkort på KICKS eller MakeUpStore. Där får man även poäng för att logga in och svara på dagens fråga, vilket gör att det går ännu snabbare att komma upp i mycket poäng 🙂

  http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1482

  Lycka till!

  Gilla

 2. starke Arvid

  Först retade vi Snaskefar för att han hade glasögon, och tog till slut hans glasögon. Då började han reta oss för att vi hade glasögon.

  Känslan av misslyckane drog genom höstvinden

  Gilla

 3. popeye

  Två sminköser, ~60 och ~20, sitter och pratar. Den yngre pratar om att tjäna ihop pengar för att göra en laseroperation av synen. Den äldre avråder detta bestämt.

  Den äldre kvinnan: Laser? Det kan du väl ändå inte göra? Sånt där trams funkar inte. Du borde gå till en akupunktör, eller min zonterapeut! Synen har med levern att göra, ser du.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s