Skryt.

När jag tänker efter så har jag faktiskt skakat hand och pratat med alla nu levande före detta och sittande statsministrar.¹

Om jag minns saken rätt så hade förresten ragtime (som brukar kommentera här ibland och är en vän från barndomen och framåt) Erlander som barnvakt ett par gånger när han var liten. Eller om det var Sträng. Barnvakt hade han i alla fall. 


¹Ja, utom Fälldin, Ullsten,  Carlsson, Bildt och Reinfeldt då förstås.

Annons

  1. Marie

    Jag har tackat nej till en inbjudan till bbq hemma hos Gordon Brown…hade battre saker foer mig (och inte helt saker pa att jag skulle ga igen MI5s sakerhetskoll efter incidenten med den ryska snipern)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s