Riesen – dags att koppla av.

Jag vet att jag i några avseenden står på en mycket sämre mognadsgrund än många av mina läsare. Min humor kan bäst beskrivas som en riktigt fin flaska grappa (till exempel ÙE la Riserva dei Cent’anni) som någon har spätt med ett par centiliter folköl.

Det visar sig kanske bäst när jag tittar på Riesenreklamen. Snubben som jobbar på två byggen och inte vill oroa gubbarna för det pressade tidsschemat.  Han sätter sig i bilen och pratar om ett knep som han har för att koppla av. jag associerar inte direkt till chokladöverdragen mörk kola. Verkligen inte. Sen fnissar jag något.

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s