Petter och hans fyra spiongetter.

CIA har en sida för barn. Den riktar sig till barn från lekskolan och uppåt. Strålande. Underrättelsetjänst kan vara lattjolajbans.

Här finns lekar, karriärråd och fakta om hundar som CIA använder.

Hi! My name is Dean, and I am a black Lab. I was born on Sept. 26, 2006, I am an Explosive Detection dog. I was raised by prisoners in a program called "Puppies Behind Bars." They taught me how to sit, stay, and fetch. After that, I went to train with Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms, and Explosives (ATF), and that is where I met my partner, K-9 Officer Lloyd.

Annons

En kommentar

  1. Marie

    Aer det bara jag som tycker Explosive Detection dog later kul (fast tragiskt)? Explosive Materials Detection dog eller Explosives Detection dog skulle liksom undvika missuppfattningar lite battre.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s