Iväg.

Jag ska till Uppsala och Stockholm över helgen. Jag kommer att liveblogga muntligen på resan men här blir det desto tommare. Rapport från Mosebacke och Fyrisån utlovas vid hemkomst.

 1. marthina

  Etablisemanget Mosebacke har stängt, men man kanske kan rekomendera Helens Krog på Marietorget? Om du går dit (vilket jag betvivlar) så hälsa DJ:n från mig. Han är Stockholms bästa DJ (främst för att om man önskar hans favoritlåtar, aka Brittpop, så håller han öppet en timme efter att stället egentligen stängt). Bara ett tips sådär!

  Gilla

 2. Linda

  Men det är väl typiskt att du väljer att besöka kungliga hufvudstaden just den här helgen. När jag är i Småland.

  Hoppas du får en trevlig helg och skulle du möjligtvis snubbla över ett värre skitställe än Helens krog blir jag verkligen överraskad.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s