1. Ragtime

    En vän till oss båda, vi kan kalla henne c, skulle ta hand om bosse under karnevalen. ovetandes om alkoholproblem bjöd hon på sprit.

    Gilla

  2. Hult

    Bosse brukar ju toasta sittningar på Absolut Gotland varje år. Har man tur dyngar han ner sig, drar barnförbjudna fräckisar och sen säger "kör försiktigt!" innan han själv sätter sig i bilen hem till Sudret. En annan klassiker var när han i Ylva-Maria Muttutställnings "talkshow" på TV1000 avdramatiserat avslöjade att han hade köpt tjänster av någon som rimmar på Sudret under sin tid som fn-soldat. På något vis ligger detta på ett högre plan än Mannen med den blåa kavajens påstådda inköp av en bilderbok för vuxna på en bensinmack, vilket på sedvanligt manér blåstes upp till löpsedelsproportioner.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s