Jo, man tar två partiklar förstår du.

Det är inte ofta det händer men nu har Aftonbladet överskattat sina läsares intelligens.

Tydligen har många barn blivit skrämda av allt domedagsnonsen som omgärdar det så kallade Big Bangexperimentet. Aftonbladets expert råder föräldrarna att prata med barnen och förklara vad det är som händer. Det är viktigt att svara på barnens frågor.

Lycka till.

Annons

 1. Snaskefar

  Gonzo, kommer du ihåg de handikappade föräldrarna i Uppdrag granskning som inte kunde peka ut Australiens huvudstad? Jag tror inte den genomsnittlige svensken (du och jag undanräknade naturligtvis) ens vet var partikelfysiklaboratoriet ligger.

  Gilla

 2. Gonzo

  Klart jag minns! Att man inte hittar Sydney är ju katastrof!!

  Har Snaskefar läst Angels & Demons? Mycket snack om Cern i den… Kan rekommenderas!

  Gilla

 3. Vitriol

  Sheesh. De har inte ett uns av självkritik. Det är ju för fasen deras halvpaj sensationsjournalistik som orsakat problemet i första hand. "Professor Rössler" tror att jorden går under. Skitbra. De kunde inte ha sagt att han är biokemist och inte fysiker?

  Gilla

 4. Hult

  Kolla aldrig en bra story. Alla skrivbordsgeneralers (läs: nyhetschefers) våta dröm, då flerdagars med uppföljning på "hur firar du att jorden inte gick under?" medelst matiga enkäter är given. Och om jorden verkligen går under slipper man ändå oroa sig för hur morgondagens tidning ska fyllas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s