Förtydligande.

Denna bild är ett montage. Det har alltså inte funnits ett tillfälle då Unger och Zlatan har stått bredvid varandra i onaturliga vinklar samtidigt som Zlatan sparkar en boll och Unger är fastklistrad mot några tidningssidor.

Annons

  1. Hult

    Denna bild är ett montage. Det har alltså funnits ett tillfälle då Unger och Zlatan har stått bredvid varandra i onaturliga vinklar samtidigt som Zlatan sparkar en boll. Däremot har Unger aldrig varit fastklistrad mot några tidningssidor, om man nu undantar hans tid som uteliggare i Stockholms finare kranskommuner.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s