Movin’ on up.

Jag har precis flyttat och håller på med att komma i ordning i den nya lägenheten. Jag avslutade flytten i fredags med att gå på en kräftskiva. Skam den som tänker dilla därom.

Dagen efter kräftskivan skulle tre personer av de som jag läste tillsammans med i Lund besöka mig för att sova över i min nya lya. Vi skulle tillsammans gå på en av våra bästa vänners bröllop. Jag vaknade av att morgonsolen träffade mig i ansiktet. Jag tyckte att det var lite märkligt eftersom huvudändan av min säng ligger i västlig riktning.

Jag tittade på telefonen med en stigande misstanke om att jag var oförskämt utvilad för att ha vaknat så tidigt. 19 missade samtal enligt mobildisplayen. Telefonen ringde igen, Tobbe insisterade på att jag kom ner och släppte in honom. Han hade inte ringt alla samtal, ett par var från killen som skulle låna ut luftmadrassen åt mina vänner men som nu var i Helsingborg med en luftmadrass under armen.

Det börjar bra.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s