Vem är Joe Biden?

Barack Obama valde Joe Biden som sin kandidat till vicepresidentposten. Han verkar kompetent. Han har bland annat kallat den sittande administrationens krigsföring i Irak för den största utrikespolitiska katastrofen i modern tid.

Sen har han sagt andra saker, som till exempel att Barack Obama är den första vanlige afroamerikanska mannen som är vältalig, smart, ren och snygg. Apropå den stora indiska befolkningsgruppen i USA (prick i pannan, inte fjädrar) så sa han att man inte kan gå in på 7-Eleven utan att ha en lätt indisk accent. Det var så han sa, jag vet faktiskt inte vad det betyder.

I mean, you got the first mainstream African-American who is articulate and bright and clean and a nice-looking guy, I mean, that’s a storybook, man.

You cannot go to a 7-Eleven or a Dunkin’ Donuts unless you have a slight Indian accent.

Det ska dock tilläggas att han har förklarat sig, vilket framgår om man följer länkarna ovan. Den senare kommentaren försvarades av indiska intressegrupper som ställde sig bakom senatorn. Troligtvis därför att den är rappakalja, ska kunden ha en indisk accent? Vem är indiern? Får man inte komma in utan att vara latent indier?

Apropå det planerade attentatet mot Obama så har Eddie Murphy av alla människor förutspått hur det kommer att gå. 1983, när han fortfarande var rolig.

http://www.youtube.com/watch?v=pHf5OqwXEFo

Annons

En kommentar

  1. Nils

    Jag vet inte heller vad Biden menade, men när jag var i Indien kunde jag inte använda min överklassbrittiska skolengelska, utan var tvungen att prata som indierna gjorde. Ingen förstod mig annars. Jag tyckte det var charmigt, men uppenbarligen inte Joe Biden.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s