Papist, lite trist.

Sexan kör sommarskräckisar. Ikväll visas Constantine, en ganska dålig film.

Mitt teologiska skarpsinne är lika välutvecklat som äktenskapsrådgivningen i Vatikanen men jag dristar mig ändå att påstå att en klar fördel med att vara protestant verkar vara att man inte blir besatt av onda andar lika lätt som katoliker verkar bli.

Jag ber att få återkomma med fler djuplodande analyser.

Annons

 1. Marie

  Ar det nagon skillnad mellan skraeckisar och sommarskraeckisar? Aer det mer solsken, grillkvaellar och segling? Kan inte minnas att det var nagot av det ovannaemnda i Constantine…men jag tittade inte sa noga!

  Gilla

 2. ragtime

  kvaliteten är sämre på sommaren för huvudet är tomt av all värme och öl och då är det lättare att lura oss.

  Varmt var det ju i alla fall, han var i helvetet.

  Gilla

 3. Marie

  Just det, sa lite grillning var det ju trots allt tal om. "I know what you did last summer", "I know what you did last summer 2" (finns det en tredje?) och Hajen 1-14 skulle ju annars passa bra som sommarskraeckisar. Jag aer inte direkt expert pa skrackfilmer eftersom jag aer alldeles foer feg foer att titta pa otaeckheter men i min begraensade erfarenhet har jag saellan stoett pa en som skulle vara "kvalite" (eller, Faglarna och Psycho kanske?!). Ja, nej det haer aer ju nagot att fundera pa men just nu har jag fullt upp med att leta navelludd!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s