Food Britannia.

Jag tycker att det är lite märkligt att ett land som har så utskälld mat samtidigt har de flesta och mest kända TV-kockarna. Min kliniska undersökning visar att 78% av alla TV-kockar är av antingen brittiskt eller skotskt ursprung.

Nakne Jamie Oliver, borderlinepsykopaten Gordon Ramsay, matporrstjärnan Nigella Lawson, frankofilen Bernard på BBC som åker omkring i Frankrike, Floyd det gamla fyllot, Tony Tobin, Rick Stein, Fanny och Johnnie Cradock och så vidare. Alla kan ses på kabelkanalerna minst en gång om dagen.

En märklig omständighet

Annons

En kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s