Ta av dig din truckerkeps.

Jag undrar vem som var sist. Vem det var som hade pudrat sig, valt sin favoritjackett och gått till festen för att sedan upptäcka att han var den ende som hade en peruk på sig.

Han måste nog ha haft det på känn. Kanske tänkte han att om han bara höll fast vid det så skulle de andra tänka om. Kanska hade han precis köpt en svindyr ny peruk som han var särskilt stolt över, kanske hade han gjort ett fynd och fått tio peruker till priset av en sådan och inte tänkt på att de kanske dumpade priserna för att bli av med dem.

Jag undrar om de andra tyckte att han var hopplöst efter. De kallade honom nog för Tönt-Pierre och hade nog sagt att ikväll så kommer alla att ha peruk. Men så blev det inte. De kanske gick fram och sa "snygg peruk hörru!" och sedan fnissade de åt honom bakom hans rygg. Det är vad jag hade gjort i alla fall.

Annons

  1. Pingback: Murlur. « Snaskefar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s