Fundering angående schlagerfestivalen.

Borde det inte, i likhet med Paralympics, finnas en alternativtävling för de bidrag som inte riktigt håller måttet? Tolka mig rätt nu, jag har egentligen inte något intresse av spektaklet. Det är dock socialt ohållbart att inte titta på det tillsammans med vänner. Lägerelds-TV at it’s finest.

Ett par bidrag rörde verkligen vid min sympatinerv, det var så modigt att ställa sig upp inför hela Europa och visa att man inte har någon talang förutom att ha på sig lustiga kläder. Kunde man inte samla dessa original i en egen tävling där de fick härja fritt och alla fick första pris? The Special Eurovision Song Contest? För tondöva och fula människor.

Annons

  1. Sven

    Du tänker sannerligen på oss mindre begåvade Snaskis.Alla borde få en chans att vinna oavsett fallenhet eller utseende.En gudomlig vision !Därom råder icke något tvivel.

    Gilla

  2. Hult

    Är detta inte alla redan ett faktum? Tacka vet jag proggarna som någon gång i mitten på 1970-talet fick tillåtelse att köra en egen, alternativ, melodifestival på bästa sändningstid. Vi snackar tittarstorm när Svensson satte lördagsgroggen i vrångstrupen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s