You old carpetbagger!

Kalla mig barnslig men jag tycker att detta är det roligaste som SNL har skapat de senaste åren.

Jag tycker faktiskt att Walken är roligare här än i "More cow bell!".

– Well I think Colonel Angus is delightful!
– You won’t after 45 minutes.


Uppdatering:
Eftersom C har frågat mig vad som är så roligt med den här sketchen så är det alltså för att Colonel Angus låter som cunnilingus. Min prydhet förbjuder mig att närmre gå in på detaljerna kring detta fenomen, jag hänvisar till Google för de som inte vet. Vilket torde vara många av er.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s