Men en sladd då?

Jag har köpt en ny router. I instruktionerna (som också är illustrerade) för apparatens montering och brukande klargör man att en bärbar dator inte ingår i paketet. Den ska man alltså stå för själv.

image440

Det påminner mig om den gamla skrönan om Husqvarna som skulle ha varit tvungna att skriva en uppmaning till den nordamerikanske konsumenten om att inte hålla i motorsågens klinga när motorn var igång. Jag har alltid hävdat att det är en vandringssägen men efter att ha läst Belkins instruktioner så är jag inte lika säker.

Nåväl, imorgon ska jag skaffa en bärbar dator.

Annons

 1. Jessica - PCT

  Allt är så himla amerikaniserat numera…Och EUanpassat förmodar jag.Men i Usa har de väl varningstexter om att inte stoppa husdjur i torktumlare? Eller nästan lika korkade texter iallafall.

  Gilla

 2. Bakslag

  Amerikanska företag är så härligt rädda för att folk skall stämma dem. Minns historien om personen som köpte kaffe på McDonalds, placerade muggen mellan sina lår när han/hon skulle backa med bilen och var tvungen att broma och fick varmt kaffe över låren och brände sig. McDonalds blev sedan stämda för att de inte varit tydliga med att kaffet var så varmt att man kunde bränna sig. Ohh what a wonderful world…

  Gilla

 3. elina

  efter en tid i usa blir man smärtsamt medveten om att alla skrönor man någonsin har hört faktiskt stämmer. slår vad om att det finns små avdelningar på varje företag som arbetar JUST med suit prevention. för att inte tala om att allt som skulle kunna vara varmt nuförtiden är iskallt…men ganska underhållande är det 🙂

  Gilla

 4. Alexander Mideljung

  Ny favorite isthe man who bought a new Winnebago Motor Home. While driving home on the freeway he engaged the Cruise Control and then left the driver’s seat to go back in to the motor home to make a cup of coffee… He received $1,750,000 plus a new motor home … and an addendum in the Winnebago owner’s manual advising owners not to leave the wheel after engaging Cruise Control. I mean, come on…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s