We are not amused.

Lundaspexet Uarda fyller 100 år i år. Det är naturligtvis stort och märkvärdigt, eftersom jag är den mest kompetente i alla avseenden i Lund så har jag blivit ombedd att hålla mitt vakande öga och faderliga hand över hela projektet.
 

image439

Kronprinsessan var där på jubileumspremiären och man behöver inte vara rojalist för att tycka att hon är trevlig och professionell. Bakslag (som kan ta väldigt låga toner och dricka obscena mängder whiskey utan att för den skull bli trevlig) konverserar med henne. Han ställer frågan om kronprinsessan har haft roligt, hon svarar:
– Jag har skrattat hela eftermiddagen!
– Är det sant!?
– Nä.

Annons

En kommentar

  1. Pia

    Ville bara säga att jag gillar din blogg!Tycker inte du verkar ha några som helst problem med att få ur dig något att skriva om ;=)Kan oxå hamna i ”skriv-häftan” ibland…då man bara sitter och glor på skärmen och tänker: ”Har jag verkligen inte gjort ett nedrans dugg idag?? Eller lever jag ett så trist liv, att inte ens jag själv vill läsa om det?”..Ja ja, det brukar ordna upp sig till slut..hehe.Keep on the good work;=)//Pia.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s