Snuvad på hennes konfekter.

Jag och Nicklas, Mossisen även kallad, gjorde staden osäker idag. Efter ett vänskapligt samtal med föraren av Lunds bästa cykeltaxi så gick vi till en trivsam förfest och sen slumpade det sig så att jag och Nicklas gick till Lunds enda uteställe värt namnet.

image437

Väl där så stötte vi på massor av bekanta. Alla var glada över att vi var där och vissa visade mer uppskattning än andra. Jag hade druckit rikligt med sprattelvatten och var därför mer än vanligt mottaglig för dåliga idéer. En av de bartendrar som har betytt mest för min Lundakarriär inom utelivet bad mig att bita honom på bröstet. Klart man ställer upp, jag gjorde det.

Hans extremt vackra tjejkompis stod bredvid och bad mig att göra samma sak. Smickrad och redan långt framme i tankarna om hur detta skulle kunna bli en bra historia att berätta på vårt bröllop så gjorde jag även henne till viljes. Som den uppmärksamme läsaren kommer ihåg så har jag varit och är fortfarande gravt förkyld. Det är inget som har förändrats under de senaste veckorna. När jag lutar mig fram för att bita i hennes bröst så känner jag en enorm lättnadskänsla i bihålorna. Jag snyter mig ofrivlligt i hennes urringning. Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

  1. Monster

    … men borde inte det kunna föranlett ett ohämmat kladdande på/i ovan vidtalad urringning? En annan fråga som omedlebart smyger sig på är
    – varför finns det ingen postad bild på detta spektakel?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s