Växter med uppgiften.

Idag fick jag ansvaret för att vattna blommorna på min arbetsplats. Det är viktigt för kundkontakten att det ser fräscht ut på kontoret.

  1. Sven

    ”Den sig inte gör till musers tal han kan sitt sinne inte tämja…” Bra där Snaskis. Du är en trivselfaktor.

    Gilla

  2. Snaskefar

    Tack Sven. Det kändes dock lite fånigt. Jag gillar växter och har ganska gröna fingrar för att vara en sådan som jag. Med detta menar jag att det inte är helt självklart att jag kna det där med krukväxter men jag är mästerlig.Det var motiveringen som kändes lite konstig, inte att växterna ska må bra, inte att det skänker skönhet åt arbetsplatsen utan att kunderna ska se att vi har koll på läget. Det blir väldigt icke-organiskt. Sen ger det lite kalla vibbar, som att barnen ska synas men inte höras och allt det där.Fast jag gör det gärna, det är inte precis en uppgift värdig Herkules.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s