Nästan.

Fredrik påminde mig om en händelse som hans far berättade om för oss när vi var yngre. En man på Mönsterås bruk blev tillfrågad om hur han mådde, han svarade:
– Det är varken bättre eller sämre, snarare tvärtom.

Den paradoxen har följt efter mig genom åren. Ibland, när det är riktigt tyst runt omkring mig, när jag har varit ute och slarvat och lagt mitt huvud på kudden kan jag nästan greppa vad han menade. Men så försvinner det när jag ska formulera det. Det är varken lätt eller svårt, snarare tvärtom.

Annons

 1. ragtime

  Hänvisning till wikipedia? suck!Boken har en bra poäng men det krävs inte så många sidor av uttråkning för att få fram den. Vissa författare vet inte när de ska sluta, eller hur Hult.

  Gilla

 2. Hult

  Så sant Ragtime, det är många klassiska mästerverk som hade vunnit på nedstrykning. Jag hänvisade dock inte till Wikipedia för att vidimera poängen, utan bara som extensiv läsning för att Major Major Major Major är en så jävla skön karaktär – dessutom finns det ju gott om analogier till honom som lever och frodas mitt ibland oss. Tyvärr är det inte lika många som känner igen talang när de ser den, men ring så jag ska ordna lite jobb som brödskrivare åt dig…

  Gilla

 3. ragtime

  Härligt Hult men jag tror att jag avstår. Alster om Thomas Ahlgren i den lokala blaskan känns inte helt lockande i dagsläget.

  Gilla

 4. Adonis

  Snaskefar, Ja.. det får jag väl medge. Men utifall du har hört ngt ont om mig från eventuella gemensamma bekanta så tro inte på vad dom säger, för dom ljuger bara.

  Gilla

 5. Marie

  Hijacking the blog for personal reasons (and since we’re kind of on the subject) I would like to know if ”Hult” is the Hult who used to live on Kushagsvagen?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s