Min hobby V.

Min hobby är att i gruppmail om hemliga arrangemang, svensexor, överraskningsfester etc. skriva att jag har kollat med festföremålet och att denne har meddelat sin tillgänglighet det aktuella datumet.

  1. JFK

    Jag har en vän som blev inbjuden på ett bröllop exakt så. Plötsligt fanns han med på planeringsmail angående svensexan och dök givetvis upp i samband med kidnappningen enligt mottagna instruktioner. Bara att bjuda med honom på bröllopet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s