DDR.

När jag gick på högstadiet så var en form av underhållning eller tidsfördriv att tjata till sig skjuts in till Kalmar av någon äldre vän med bil. Väl framme där så gick vi i högtidlig procession till länets enda McDonald’s.

image433

Man åkte ända från Oskarshamn, ja till och med Västervik för att äta på Donken. Tragiskt är bara förnamnet.

Annons

 1. temporarily

  Man fick va glad för de små nöjen som gick att tillgå på den tiden. Numera så har Oskarshamn en egen McD som jag brukar tvinga mina äldra vänner att skjutsa mig till när jag är i Figeholm. Som sagt, man får va glad för det lilla 🙂

  Gilla

 2. ragtime

  Men nu stal du både ett skämt och en tidigare åsikt rakt av Bananza, utan att egentligen tillföra något. Onödigt men jag gissar att ni är kompisar och delar allt och det måste ju betyda att vi också är det. Det är dock alltid intressant att lägga in en kommentar om kött, det verkar röra om mer än både miljöförstörelse och övergrepp i Tibet. Men med era vassa kommentarer har ni övertygat mig och nu ska jag gå och äta en korv.

  Gilla

 3. Hult

  Visst är det jävligt pk att hata Donken, men man måste ändå medge att de har präntat in företagskulturen och det ständiga mässandet om KSRV jävligt bra i sina lakejer och nått god lönsamhetsgrad. Det är de facto samma typ av stark identifikation som gör att Eurodisney efter 20 år fortfarande inte ens är en blek kopia av sina förlagor i det stora landet/den store satan (välj synonym efter egen ideologi) i väst.

  Gilla

 4. Charlotte

  Vet hur det är/var. Donken var det stället där man INTE kunde/fick beställa en 90g med pommers och en pucko. Gjorde man så, ja då fick man skämmas 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s