Connecting people.

Dagens lektion i trivial vetskap; Nokias telefoner har oftast som grundinställning vid inkommande sms en morsesignal vars meddelande lyder "SMS". Alltså · · · – – · · ·, bib bib bib – beep beep – bib bib bib. Nästan som SOS.

Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

  1. Marie

    So the most annoying sound in the world actually means something?! Hmmm, I suppose this is good news. For me the whole bib bib bib beep beep bib bib bib seems more often than not mean ”stop flirting with the Swedish blonde and get your butt home”. Life just isn’t fair!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s