Brainstorming.

För nytillkomna läsare ska det nämnas att jag just nu tar mig igenom en svår förkylningsperiod. Jag har inte varit så här förkyld sedan grundskolans dagar. En del i min rehabilitering är att socialisera och eftersom det passade utmärkt med att få hjälp med två olika ärenden så bjöd jag hem två vänner till min våning för gemensam lunch.
 
Mätta efter min kokkonst så slöade Rojalisten och Tosing i soffgruppen medan jag diskade. Jag blev något irriterad över deras slöhet och tog som vanligt ut det på dem genom passivagressiv humor. Jag sa att jag ska föreslå IKEA att börja saluföra tråget Svullo så att vi i fortsättningen kan glufsa i oss från samma bytta och därmed minimera disken.

image428

De andra tyckte om idén och föreslog att man kanske skulle kunna be dem sälja gummimattan Slabbas att ha under. Möjligtvis kombinerad med någon form av högtryckstvätt. Rojalisten fortsatte med idén att låta allt ingå i starboxen för ungkarlen eller den nydumpade grisen. I denna box skulle också datorbänken Snuska ingå, en bänk i antingen bok- eller björkfanér med draperi och hållare för lotion och näsdukar. Det var allt, fortsätt verksamheten.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s