Coolt.

Inatt feberyrade jag för första gången på säkert 17 – 18 år. Det var märkligt. Konsekvensen av att jag är lite indisponibel är att det inte är särskilt lätt att hitta inspiration till ett nytt, längre inlägg. Följ gärna Elinas exempel i kommentarerna till det förra inlägget och läs ikapp lite om ni vill.

Annons

En kommentar

  1. Sven

    Min inaktivitet är oförsvarbar. Det är en temporär åkomma jag tvingas leva med. Jag förstår mycket väl att du feberyrar. Sorry !

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s