Vingummikanyl.

Alltså… Är inte chokladcigaretter en ganska olämplig produkt? Som att sälja Pucko i Absolutflaskor. Sen vill jag minnas att man aldrig helt och hållet kunde få bort omslaget och att man därför spottade ut små, små pappersklumpar.

image424

Ja, fast det gör jag ju fortfarande.

Annons

  1. Jessica - PCT

    Jag älskade chokladcigaretter, och de flesta hade dessutom bra papper, som lätt släppte :)Men röker idag gör jag inte, trots rökande föräldrar och syskon. Jag är nog ett sån’t där undantag som bekräftar regler.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s