Shuddupa your face-a!

Varför är det så i filmer och TV-serier att den i en duo som inte bör tala är den som oftast tar på sig att göra det? Ni vet säkert vad jag menar. Du har en privatdeckare/snut/vardagshjälte som har en nervös sidekick. De ska leta information eller etablera en kontakt. Någon annan ställer en jobbig fråga och det är inte den som är cool, calm and collected som svarar utan alltid den som nervöst stammar fram mycket mer än vad som behövs. Den mer rådige hjälten himlar med ögonen på ett sätt som visar att det här var väntat, typ "inte nu igen!?". Tröttsamt. Så smular kakan.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s