En fråga. Men egentligen ett svar.

– Vem är det som är på tusenlappen?

Jag skakade på huvudet, blev faktiskt lite ledsen och gick därifrån. Efteråt tröstade jag mig med att E faktiskt har ett kreditkort som hans far har laddat med en rejäl summa, anestesinasare som han är (svårt ord, konsult i anestesibranschen alltså). Då behöver han inte röra sig med kontanter. Men det är ett svar på en oställd fråga, vem är ni? Vet ni hur en tusenlapp ser ut? Barfota sluskar och pack.

Annons

  1. Damien

    magnus, jag tror du får läsa inlägget igen. Snaskis frågar inte efter vem som är på tusenlappen, han citerar sin polare. JAg tror att Snaskefar har full koll.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s