Frack you!

Ikväll ska jag på frackmiddag, min lögn för kvällen är att man är duktig på språk om man är duktig på att härma dialekter ."Se bara på Robert Gustafsson, du vet väl att han talar 17 olika språk flytande?" kommer jag att säga och bli trodd. Sen blir det väl den vanliga valsen om att det heter vänsterprassel eftersom man har sin bordsdam till höger och att man inte ska hålla på att smeka sin andra dam över ryggen eller på benet eftersom det då prasslar. Sen finns det ju testet, om de skrattar åt denna är kvällen något så när räddad:
– Jag doktorerar i vahetere… öh… vahetere… du vet… snack… öh… RETORIK! Så var det! Retorik.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s