Nu slarvas det igen.

Aftonbladet slarvar med sin rubriksättning. Det står att Björn Gustafsson (vem det nu än är) varnas av humoreliten. Jag blev nyfiken och gick in och tittade på artikeln. Jag blev bestört när jag upptäckte att Aftonbladets rubriksättare totalt hade tappat bollen. Det borde ha varit mer i stil med "Björn Gustafsson varnas av humoreliten och Robert Gustafsson".

Tsk, tsk, tsk.

Annons

  1. Linn

    HejJag har startat en namninsamling för att försöka hjälpa en ung familj (min bästa väns syster och hennes man) som inte får spendera sista tiden i livet tillsammans på grund av kommunen. (Mannen i familjen är svårt cancersjuk) Snälla skriv på, ditt bidrag betyder mycket! Tack på förhand, MVH Linn

    Gilla

  2. parknose

    Citat Robert Gustafsson: ”…Vi får se hur han lyckas förvalta det här nu, så att det inte blir uttjatat.”Hehe, uttjatat som Gustafssons återkommande snubbel, spott och fräs i Allsång på Skansen. Eller hans dito i Parlamentet. Eller i det förfärligt överskattade Time Out. Good on ya Robert.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s