Bicy-kleta.

Var och en lycklig på sitt vis, den här mannen blir lycklig på din sadel.

En man i Östersund går igång på damcyklar. Nu åtalas han för skadegörelse och sexuellt ofredande. Möjligheterna att göra sig lustig över honom är oändliga. Man kan spekulera i trasiga gummin, varför han inte går igång på herrcyklar (för det hade varit skumt eller?), varför man luktar på styret och om det i så fall finns dofter som är avtändande, om en tandemcykel räknas som gruppsex etc. Men man ska inte göra sig lustig över honom, uppenbarligen mår han inte bra.

Miss mars:

image408
Annons

  1. lasse

    Jag hajjar inte. Hur kan man ofreda en cykel sexuellt? Hade det varit en moppe så hade jag förstått – den har ju ett avgasrör.Innebär inte onani att man ofredar fastighetsägarens lägenhet?Och tänk när man har sex i sovrummet… Stackars säng som tvingas vara med, kanske mot sin vilja.Jag är såklart ironisk. Men om jag kom ut och fann klet på min sadel, så skulle jag uppleva det precis lika äckligt om det var snor som om det var sperma, men om det var snor hade det inte varit sexuellt ofredande.En sadel, ingniden med inälvor från en död fågel är inte heller sexuellt ofredande.Är detta sexuellt ofredande enbart för att kletet kommer från mellersta delen av människokroppen???Eller är det sexuellt ofredande ENBART för att förövaren blev kåt?Om något går ut i urskogen och lägger sin säd mot ett träd — är det sexuellt ofredande gentemot skogsägaren?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s