Bjärred den 14 januari 2007 kl. 12.43.

Vi gick ut på Långa bryggan i Bjärred under januaristormen 2007. Jag har skrivit tidigare om det i det här inlägget.

Det var egentligen en orkan eftersom vindhastigheten översteg 32,7 m/s, eller 118 km/h som det också kan uttryckas. På många sätt liknar stormen Per och stormen Gudrun varandra. Det blåste jättemycket båda gångerna, det fälldes skog, båda bildades väster om de Brittiska öarna och passerade över sydnorska höglandet, det var kallt, det var många puckon (vi själva inkluderade naturligtvis) som var i omlopp etc. Jag blev katastrofalt förkyld efter båda gångerna också.

På bilden är E, Rojalisten och Osthandlaren (skymd av de andra) på väg ut mot kallbadhuset. Rimligtvis är jag det också. Kallbadhuset ligger längst ut på bryggan, cirka en halv kilometer ut från stranden. 

image392

I hear hurricanes ablowing.
I know the end is coming soon.
I fear rivers over flowing.
I hear the voice of rage and ruin.

image393
Annons

  1. Snaskefar

    Jag kanske ska lägga upp lite ovärdiga bilder på dig? Nu håller du tyst och tar din medicin, det passar sig inte att verkställande direktörer tramsar runt på internet så här.Om du tyckte att det här var pretto, vänta bara tills imorgon.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s