Elefantiasis.

Min vän Linda (som på regelbunden basis umgås med Leif GW Persson) gav mig gårdagens bästa skratt. Hon hade varit på en middag där följande konversation utspelade sig:
– Jag läser en bok om elefanter just nu.
– Jaha, vad handlar den om?

Visst är det roligt, men samtidigt lite sorgligt.

Annons

  1. Gonzo

    Vad är det som är roligt? Hon läser en bok om elefanter… Den kan ju handla om vad som helst. Elefanter i Indien. Elefanter i Afrika. Fattiga elefanter. Rika elefanter. Cirkuselefanter. Elfenbensjägare. Listan kan göras lång. Jag anser att frågan ”vad handlar den om?” är berättigad. Sådeså! Och hör sen! Så, nu har jag fått ut mina aggressioner som SEB gav mig för någon timme sedan.Lunch, någon?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s