Toppar och dalar.

Veckans mest meningsfulla ögonblick var när Författarcentrum godtog mitt kampanjförslag angående arrangemanget med Suzanne Brøgger, Jacques Werup och Klas Östergren. Det var i torsdags. Jag blev naturligtvis glad över detta.

image384

Veckans mest meningslösa och ovärdiga ögonblick är nog just detta. Jag sitter (ensam tack och lov) med bar överkropp, gravt bakfull och äter kebabpizza framför Skärgårdsdoktorn och leker  "Men Wilma!"-bingo. Sen räknar jag hur många olika stickade tröjor  med polokrage som Samuel Fröler bär i det här avsnittet.

image385
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s